12 Aralık 2009 Cumartesi

Yeni Bir Sene Daha!!!

2009 senesinin son ayını yaşıyoruz. Yeni yılın gelmesine 20 günden daha az bir süre kaldı. Her taraf yılbaşı süsleriyle dolmaya başladı bile; alışveriş merkezleri, ofisler, mekanlar ve evlerin içi yeni yıl için hazırlanıyor. Ufak ufak yılbaşı telaşları kendini göstermeye başladı. İnsanlar yeni yılı nasıl karşılayacaklarıyla ilgili birbirilerinden tavsiyeler almaya, programlar yapmaya, yılbaşı için hediye seçimlerine odaklanıyorlar.

Bir de tabii her sene oluğu gibi son bulan senenin durum değerlendirmesi akıllara gelir. 2009 yılı iyi bir sene miydi, yoksa kötü bir sene miydi şeklinde kıyaslamalar, yeni gelen seneye yönelik yeni beklentiler, yeni umutlar hayal edilmeye başlanır.

Evet sizde geçirmekte olduğumuz 2009 yılını, kendiniz için şimdiden değerlendirmeye başlayın. Sizler, 2009 yılı için neleri tasarlamıştınız ve neleri gerçekleştirebildiniz? Hadi gelin bir durum değerlendirmesi yapalım ve 2009 yılına bir göz gezdirelim.

Arada önemli bir hatırlatma ! 2009 yılı durum değerlendirmesinden sonra 2010 yılı yeni hedeflerinizi belirlemeyi unutmayın.

Şimdiden hepinize umut dolu bir yıl diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder