22 Ekim 2014 Çarşamba

İş Dünyasında Dönüşümü Keşfedin...

Akıllı bir çağa adım atarken, iş süreçlerini dijital döneme hazırlayan kuruluşlar ile operasyonlarını mevcut haliyle sürdürenler arasında önemli uçurumlar oluşacaktır. Rekabet ortamında fark yaratmak için verileri analiz eden, kurum içi işbirliği yönetimini benimseyen, mobil yeteneklerden yararlanan, dinamik ve esnek Bilgi Teknolojisi altyapısına sahip olan şirketler birkaç adım önde olacaklar.


Hangi alanda olursanız olun, yönetmiş olduğunuz markanıza katma değer sağlayacak alanlarda gelişmeleri takip ediyor olmak çok önemli. 

Bu nedenle bende 23 Ekim Perşembe günü IBM BusinessConnect 2014 -Wyndham Grand Hotel İstanbul'da etkinliğine katılacağım.

Etkinliğin detaylı programı için : 
http://www-01.ibm.com/software/tr/solutionsconnect/istanbul.html






İşinizin & Markanızın dönüşümünde:
  •     Finans Yöneticisi olarak, pazarlama departmanını mevcut verilerden aldığınız öngörülerle daha karlı müşteri segmentlerine yönlendirin.
  •          Pazarlama Yöneticisi olarak, dijital kanalları optimize edip müşterilerinizin web sitenizin neresinde, ne kadar zaman geçirdiğine göre kişiye özel ürünler sunun.
     
  •          İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak, yetenek yönetimi otomasyonu ve çalışan işbirliğine odaklanıp verimli bir iş gücü yaratın.
  •        Operasyon Yöneticisi olarak, ekiplerinizin verimliliği artırmak ve maliyetleri düşürmek için elinizdeki verilerden ileriye dönük öngörü elde edin.
  •     Bilişim Teknolojileri Yöneticisi olarak, iş birimlerine analitik, bulut bilişim, mobilite ve sosyal iş konularına liderlik edin.

    Kendi bulunduğunuz sektöre yarar sağlayacak süreçleri dinleyebilirsiniz. Ben kendi sektörüm için Pazarlamayı kapsayan oturumları ve iş dünyasının teknolojiyle birlikte hızla nasıl geliştiğini dinleyeceğim. Etkinlik sonunda paylaşımları sizlere de aktarmaya çalışacağım.

    ***Anlık paylaşımlarım için twitter hesabımı takip edebilirsiniz: 
    https://twitter.com/RiellaVaron

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder