31 Ekim 2012 Çarşamba

e-ticaret'te yeni bir soluk

Bu sabah sizlerle e-ticaret alanında yeni ve sağlam adımlarla büyüyen www.iikidodun.com.tr doğum günü kutlama konseptiyle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şeyi içeresinde barındıran farklı bir online satış sitesi.sitesi.sitesi.

Facebook listemize bakılırsa her gün bir arkadaşımızın veya bir tanıdığımızın doğum günü olduğunu düşünürsek, sevdiklerimizin doğum günlerini kutlamak için bu siteye çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Daha detaylı bilgi vermek için iikidodun.com.tr 'nin basın bültenini sizinle paylaşmak istiyorum.

Güzel bir gündür ‘‘doğum günü’’.


Çok değerlidir insan hayatı ve hele özel değer verdiğimiz biri ise eşimiz, dostumuz, annemiz,babamız, evladımız hatta komşumuz, iş arkadaşımızın doğum gününü kutlarız içtenlikle.

Bizde istedik ki herhangi bir ‘‘doğum günü’’ zamanı geldiğinde girip sipariş verebileceğiniz, bir adres olalım. Dilediğinizce gezebileceğiniz, aklınızdan gönlünüzden ne geçiyorsa bulabileciğiniz bir site yaratmaya çalıştık.

Doğum günü ve özel kutlama anlarıyla ilgili hizmet vererek en kolay yoldan hayal edilen organizasyonun yapılabilmesi için 2012 senesinde kuruldu.

Pasta, çicek, hediyelik eşya, kitap, gurme ürünlerini ve hatta organizasyon & parti konseptlerini içinde barındıran çeşitli iş ortaklarını bir araya getirdik. Bu özellikleri taşıyan ilk e-ticaret sitesiyiz.

%100 müşteri memnuniyeti düşüncesini benimseyen www.iikidodun.com.tr kutlanmak üzere olan tüm özel günlerde sevdiklerine pasta, çiçek veya hediye gönderen veya onlar için bir organizasyon düzenlemek isteyen herkesi hızlı ve kaliteli hizmetiyle mutlu etmeyi amaçlıyoruz.

Hızlı ve kolay doğum günü kutlamaları yapmak artık bir “tık” kadar yakınınızda!



     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder