29 Haziran 2010 Salı

Stressyado - Bir nevi stres alıcısı

Bugün sizlerle paylaşmak istediğim bir site var. www.stressyado.com sitesinin ilginç bir başlangıç hikayesi var. Her şey iki sevgilinin pressyado.com'da birbirlerine yazdıkları postlarla başladı. Bu postlar kısa sürede ilgi gördü ve yoğun bir okuyucu kitlesine ulaştı.

Bu sırada site kurucularının zihinlerinde yeni bir site açma fikri oluştu. Bu fikirle, günlük streslerini birazcık olsun hafifletecek bir alan yaratmak istediler. Böylelikle pressyado'nun ilhamıyla stressyado'yu yaratmış oldular..

Sizde birazcık olsun gündelik stresinizden uzaklaşmak isterseniz,  www.stressyado.com'u ziyaret edip, üye olup, sitelerine post girişleri yapabilirsiniz. Hem sizin, hem de site yöneticisinin koymuş olduğu  videoları, fotoğrafları ve ilginç gelen konuları eklemeniz mümkün.

www.stressyado.com şu an şanslı bir takipçisine 1GB iPod Shuffle 3G kazandırıyor! Üstelik ne renk shuffle istediğine “siz” karar vereceksiniz !!!
Yarışma herkese açık!

NASIL KATILABİLİRSİN?
Yarışmaya, Stressyado.com’un sağ bölümünde “E-posta Hizmeti” başlıklı bölümdeki boş alana e-posta adresini yazıp, “gelsin” butonuna basarak ya da E-posta Hizmetine kayıt ol! linkine tıklayıp e-posta adresini yazarak katılabilirsin.
YARIŞMA KOŞULLARI
- Stressyado e-posta hizmetine kayıt olup e-postana gelecek olan aktivasyon mailinden hizmeti aktive etmeli ve bu sayfanın altına yorum olarak hangi renk iPod Shuffle istediğini yazmalısın.

 Hem stresten arınıp hem de iPod Shuffle kazanma şansına sahipsiniz. http://www.stressyado.com/ipod-shuffle-kazan/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder